logo Empresa Virtual

número 12 - maig de 2005 

REGISTRA EL TEU DOMINI

Butlletí gratuït de subscripció voluntària editat per QSOFT.
Tracta d'informàtica de gestió, Internet i comerç electrònic.
Esta dirigit a emprenedors, professionals, comerciants i empreses.


Hola ,

Cada vegada es més freqüent que a l'hora de contractar el domini a Internet, ja sigui per utilitzar correu professional o per a posar-hi la web, no podeu triar el nom de domini que voldrieu perquè ja esta ocupat (en la majoria de casos per empreses de la competència).

L'utilització d'Internet augmenta exponencialment i cada vegada hi ha menys noms de dominis disponibles. De seguir així, aviat només quedaran lliures els pitjors noms, el que ningú vol perquè són massa llargs o complicats de recordar.

Per evitar que en un futur us quedeu sense el nom del domini per a la vostra empresa o el vostre producte és convenient que el registreu quant abans millor. Lo primer que hauríeu de fer, és comprovar si aquest nom encara esta disponible o si ja l'han registrat.

Hem preparat una pàgina web especial on hi trobareu informació detallada sobre el registre del domini i des d'on podreu veure si estan disponibles els noms de dominis que millor s'escaiguin per a la vostra empresa, activitat, producte o servei.

Si teniu dificultats per visitar l'enllaç anterior amb un clic, copieu l'adreça que us posem a continuació: http://www.qsoftnet.com/buscadom.php?idioma=C , enganxeu-la a la barra d'adreces del vostre navegador (Explorer, Mozilla) i premeu la tecla Intro del teclat.

Esperem que en el vostre cas no sigui massa tard i podeu escollir el domini que millor us representi.

Salutacions i fins aviat,

 

Quim Herrera
Empresa Virtual
www.empresa-virtual.com
editor@empresa-virtual.com

P.D. Recorda que estic a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir.

DADES DE SUBSCRIPCIÓ

Les teves dades de subscriptor són:

Nom:
Email:

Si per alguna raó vols donar-te de baixa i deixar de rebre aquest butlletí, clica aquí i no tornaràs a rebre cap e-mail nostre. Les baixes són automàtiques.

Prem modificar per canviar alguna de les teves dades.

Si ho desitges pots revisar la nostra política de privacitat.